Al het nieuws en calamiteiten op één plek!
Al het nieuws en calamiteiten op één plek!

Jouster Rabobank houdt deuren gesloten

Joure – Rabobank gaf begin dit jaar aan om in verloop van het jaar meer duidelijkheid te geven over de sluiting van Friese Rabobank kantoren. Vandaag heeft de bank in een bericht aan haar klanten laten weten dat de kantoren in Joure en Lemmer de deuren gesloten houden.

Volgens de bank sluiten de kantoren doordat er steeds minder klanten op kantoor komen de reden voor de sluiting. ,,Deze ontwikkeling is versneld door de coronacrisis. Steeds meer klanten regelen bankzaken online en steeds minder klanten bezoeken een bankkantoor. Onze kantoren in Bolsward, Joure en Lemmer zijn al maanden dicht wegens de coronamaatregelen. We hebben besloten dat deze kantoren definitief gesloten blijven”, verteld Renate Venema – Zomer, directeur Coöperatieve Rabobank

Volgens de bank blijven ze voor de klanten in de regio dichtbij. Dat willen ze doen door contact via onder andere telefoon, videogesprek, de website en de app. Voor een persoonlijke dienstverlening zal men echter naar de hoofdvestiging aan het Martiniplein in Sneek. Venema – Zomer: ,,Voor klanten die niet naar een Rabobank-kantoor kunnen komen en tijdelijk ondersteuning nodig hebben, is er de mobiele bankservice. Dan komt de adviseur aan huis.”

De in de gemeente aanwezige geldautomaten worden de komende tijd vervangen door die van Geldmaat. ,,Geldmaat plaatst in onze regio nog een aantal extra automaten voor het storten en opnemen van biljetten en muntgeld”, zo zegt de directeur.

 

DIt bericht is al 253 keer gelezen

error: Dit is beveiligd !!
Chat openen
Tip de redactie!
Hallo! 👋
Kunnen wij u helpen?