Al het nieuws en calamiteiten op één plek!
Al het nieuws en calamiteiten op één plek!

Lemmer in gesprek met televisie programma “Typisch”

Lemmer – De afgelopen week heeft de stichting Oud Lemmer een gesprek gevoerd met de programmamakers van het programma Typisch van BNNVARA, waarvan op dit moment de serie “Typisch den Dolder” loopt (NPO2 19.20 uur ma t/m do).

De programmamakers waren in Lemmer, dit om te kijken of er dit voorjaar over Lemmer zo’n serie gemaakt kan worden. Na een aantal gesprekken en een rondleiding zijn ze enthousiast geworden.

BNNVARA wil met het programma ‘Typisch’ laten zien op welke manier mensen in Nederland in dorpen of stadswijken samenleven. De makers vertellen: “Arm of rijk, praktisch of theoretisch geschoold, gezond of beperkt. Soms lijkt het wel of Nederland alleen nog maar uit kloven en tegenstellingen bestaat. Maar wat weten nu eigenlijk echt over de levens van anderen? De camera’s van Typisch bewegen zich door het alledaagse leven.”

De Stichting Oud Lemmer vindt het fijn dat Lemmer op een deze bijzondere manier aan de rest van Nederland zal worden getoond. De komende tijd zijn de makers van het programma in Lemmer en gaan op zoek naar mooie mensen met interessante verhalen.

In de week van 15 tot en met 18 maart is het laatste deel van de serie “Typisch Den Dolder” te zien.

DIt bericht is al 93 keer gelezen

error: Dit is beveiligd !!
Chat openen
Tip de redactie!
Hallo! 👋
Kunnen wij u helpen?