Al het nieuws en calamiteiten op één plek!
Al het nieuws en calamiteiten op één plek!

McDonalds Joure plaatst tijdens landelijk project laadpaal voor elektrische auto’s

Joure – Dinsdagochtend is bij de McDonalds in Joure een snellaadpaal voor elektrische auto’s geplaatst wat deel uitmaakt van een landelijk project

Dinsdagochtend is de laadpaal geplaatst is samenwerking met onder anderen: Vattenfall, Ziut & M.J. Van Riel. Het plaatsen maakt deel uit van een landelijk project om bij elke McDonald’s een laadpaal te plaatsen. Hierna volgt onder anderen de McDonald’s in Meppel, deze wordt geplaatst door dezelfde bedrijven.

In totaal heeft McDonald’s Nederland ongeveer 250 restaurants. Eind 2018 is de eerste ‘Vattenfall InCharge snellader’ in Amsterdam Osdorp geplaatst. In de drie jaar daarna worden er nog eens 167 snelladers met elk twee laadpunten geplaatst. Bij al die openbare laadpalen kan er 100% fossielvrije stroom geladen worden, afkomstig van Nederlandse windmolens.

Bij McDonald’s laad je met een laadpas aan een snellader voor € 0,55 per kW, incl. btw.

‘De bedoeling is om landelijk elke McDonald’s met een McDrive te voorzien van een laadpaal, wij zij trots om een van de eerste te zijn hier in Friesland.’ Aldus Remco de Jong, filiaal Manager McDonald’s Joure.

DIt bericht is al 143 keer gelezen

error: Dit is beveiligd !!
Chat openen
Tip de redactie!
Hallo! 👋
Kunnen wij u helpen?