Al het nieuws en calamiteiten op één plek!
Al het nieuws en calamiteiten op één plek!

Meer dan 300 aanmeldingen voor rondje Joure

Joure – Op eerste en tweede paasdag kan er in en om Joure een unieke route worden gelopen. Tijdens de wandeling van zes kilometer kunnen de deelnemers, op woensdag waren dat er al meer dan driehonderd, culinair genieten bij vijf horecapunten.

,,In samenwerking met Arjen de Ree hebben wij een unieke route door Joure voor jullie uitgestippeld. Deze route brengt jullie langs historische gebouwen, prachtige kunstwerken en natuurlijk dus een aantal horecagelegenheden”, verteld Stichting Horeca Joure.

Rondje Joure is een initiatief van de zestien Jouster horecagelegenheden in én rond de Midstraat die zijn verenigd in de stichting. ,,Door de coronamaatregelen konden wij afgelopen jaar niet of beperkt open. Wij hopen met Rondje Joure onze (vaste) gasten weer te kunnen ontvangen op een coronaproof manier. Naast dat wandelen super gezond is help je de lokale horeca ook.”

De organisatie roept de deelnemers met klem op ,,om verantwoordelijk met de coronaregels om te gaan. Informatie en tickets: https://rondje-joure.nl/

DIt bericht is al 1930 keer gelezen

error: Dit is beveiligd !!
Chat openen
Tip de redactie!
Hallo! 👋
Kunnen wij u helpen?