Al het nieuws en calamiteiten op één plek!
Al het nieuws en calamiteiten op één plek!

Oud pakhuis ‘De Krim’ wordt verkocht

Joure – Voormalig pakhuis ‘De Krim’ te Joure is door Gemeente De Fryske Marren in de verkoop. 

,,Het perceel heeft een oppervlakte van circa 87 m2. Afhankelijk van de nieuwe functie of activiteit, is de gemeente bereid om de bestemming te wijzigen. Dat maakt het mogelijk dat u bijvoorbeeld kunt wonen in het karakteristieke pand”, verteld de gemeente.

Volgens de gemeente kan de bestemming gewijzigd worden in bedrijfs-, sport- of maatschappelijke of woonfunctie. De inschrijver moet zich er van vergewissen of de voorgenomen functie en/of activiteit past binnen de betreffende wijzigingsbevoegdheid van het geldende bestemmingsplan. Belangstellenden kunnen een bod uitbrengen. Daarvoor heeft de gemeente een formulier online gezet. Dit moet uiterlijk op maandag 10 mei om 10.00 uur zijn ingeleverd.

Wethouder Roel de Jong zal de enveloppen openen na het sluiten van de inschrijving in het gemeentehuis in Joure. De datum van het openen van de enveloppen maakt De Fryske Marren op een later moment bekend. Bieders krijgen een uitnodiging om persoonlijk aanwezig te zijn.

Het is mogelijk om het pakhuis te bezichtigingen. Dat is alleen mogelijk op afspraak, zodat er rekening gehouden kan worden met de coronaregels.

DIt bericht is al 543 keer gelezen

error: Dit is beveiligd !!
Chat openen
Tip de redactie!
Hallo! 👋
Kunnen wij u helpen?