Al het nieuws en calamiteiten op één plek!
Al het nieuws en calamiteiten op één plek!

Over

Wat is Nieuws Uit Joure E.O.?

Nieuws Uit Joure E.O. is een pagina waar nieuws en incidenten van uit Joure en de regio op komen. Wat ooit is begonnen met een kleine Facebookpagina is nu uitgegroeid tot een pagina met meer dan 500 volgers, daarvan is ook het besluit gekomen om dit uit te breiden met een mooie website.

Ikzelf, Ricardo Veen (18 jaar en eigenaar van RicardoVeenMedia, beschik ook over een P2000 pieper waar alle 112 meldingen op binnenkomen. Ik ben zelf in mijn jongere jaren begonnen met alleen de 112 meldingen, sinds een tijdje ben ik begonnen om ook het nieuws erbij te pakken. Hiervan uit is Nieuws Uit Joure E.O. gegroeid tot wat het nu is en daar kunnen we zeker trots op zijn, Wat is begonnen als een kleine hobby is nu toch echt uitgegroeid als bijna een baan.

Wij maken bij elk incident alle betrokkene(n) en kenteken(s) onherkenbaar met betrekking tot de privacy van deze partijen.

Nieuws Uit Joure E.O. is een onderdeel van RicardoVeenMedia. We zijn ooit begonnen vanuit 112 De Fryske Marren maar het besluit is genomen om niet alleen 112 meldingen te publiceren maar ook het nieuws erbij te pakken, Daaruit is de naam Nieuws Uit Joure E.O. ontstaan.

Mochten er nog vragen zijn dan kan er altijd een mailtje worden gestuurd door het onderstaande formulier in te vullen, Dan wordt er geprobeerd om zo snel mogelijk te reageren.

   

   

  error: Dit is beveiligd !!
  Chat openen
  Tip de redactie!
  Hallo! 👋
  Kunnen wij u helpen?