Al het nieuws en calamiteiten op één plek!
Al het nieuws en calamiteiten op één plek!

(VIDEO) Overval in Heerenveen, politie verricht aanhouding

Heerenveen – Aan de Beugel in Heerenveen is donderdag rond 22.30 uur een persoon overvallen door drie mannen.

Met meerdere voertuigen kwamen de hulpdiensten naar de plek van het voorval. Ook werd een burgernetactie gestart, waarbij deelnemers werd gevraagd uit te kijken naar drie mannen. Een uur later volgde de melding dat niemand was gevonden. Ook agenten gingen op zoek naar de mannen.

Of de overval in een woning of op straat heeft plaatsgevonden is nog onduidelijk. Mogelijk zou er gedreigd zijn met een vuurwapen. Een persoon is aangehouden en meegenomen door de politie. In de omgeving is buurtonderzoek gedaan.

De overval vond omstreeks 22.30 uur plaats. De hulpdiensten kwamen met meerdere voertuigen ter plaatse. Door de meldkamer in Drachten werd een burgernetactie opgestart. Daarbij werd opgeroepen om uit te kijken naar drie mannen tussen de 18 en 20 jaar oud met licht getinte huidskleur, rood vest en een van de mannen had een tenger postuur en was rond de 1,60 meter lang.

De politie zette meteen een groot gebied af. Zo werden er ook verschillende voertuigen aan de kant gezet en gecontroleerd door de politie. Ook werd er een buurtonderzoek gehouden.

Het slachtoffer raakte gewond en is meegenomen door een ambulance. Hoe het met de persoon in kwestie gaat, is niet bekend.

Een auto op een parkeerplaats werd door de politie doorzocht en later opgehaald door een berger. Daarnaast heeft de politie een 21-jarige verdachte uit Heerenveen aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de overval. Volgens de politie is deze verdachte niet een van de drie overvallers.

De persoon die mee is genomen door de politie naar het bureau verklaarde dat een vriend van hem een pistool tegen zijn hoofd heeft gekregen. In verband het onderzoek kon de politie hier nog niks over zeggen.

De politie stelde ter plaatse een onderzoek in, waarbij ook een politiehond werd ingezet. Ook droegen de agenten kogelwerende vesten.

 

DIt bericht is al 88 keer gelezen

error: Dit is beveiligd !!
Chat openen
Tip de redactie!
Hallo! 👋
Kunnen wij u helpen?